Hlavní obsah
Článek

Kdo by neznal hudební snímek Pomáda z roku 1978 s Olivií Newton-John a Johnem Travoltou v hlavních rolích... Legendárními se přitom staly nejen písně, které v něm zazněly, ale také účesy a módní kousky. Jeden z nich, těsné černé kalhoty, které nosila Sandy, se nyní vydražil za 3,7 miliónu českých korun. Získala ho podnikatelka Sara Blakely, která stojí za značkou Spanx.

Blakely přiznala, že pro Pomádu a také Sandy má velkou slabost. Když se proto dozvěděla, že může získat sexy černé kalhoty, neváhala. Vydražený kousek prý bude mít čestné místo v centrále její firmy na Floridě.

„Ach bože, mám TY kalhoty! Jsem největší fanynkou Olivie už od dob dětství, od té doby, co jsem viděla Pomádu,“ svěřila Blakely v pořadu CBS This Morning.

Podnikatelka v dražbě, jejíž výtěžek šel na výzkum rakoviny, s níž Newton-John už potřetí svádí boj, získala také růžovou bundu. Za štědrost jí Olivia poděkovala v nahraném vzkazu.

Dražilo se víc než 500 věcí. Celkový výtěžek činil přes 67 miliónů.

Spanx je značka specializující se na stahovací spodní prádlo, které s oblibou nosí celebrity jako Kim Kardashian, Jane Fonda nebo Jennifer Lopez. V sortimentu má i legíny, pro které byly vzorem právě kalhoty z Pomády. „Jako majitelka Spanx jsem je prostě musela mít,“ dodala Blakely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám