Hlavní obsah
Článek

I další část veleúspěšné ságy Twilight se stala kasovním trhákem. Jen během prvního víkendu po uvedení do kin vydělal poslední díl Twilight Saga: Rozbřesk - 1. část v přepočtu více než 2,5 miliardy korun. Filmová Bella (Kristen Stewart) se v něm vdávala za Edwarda (Robert Pattinson) a měla na sobě překrásné hedvábné šaty s vlečkou, dlouhými rukávy a krajkově vyšívanými zády. A právě zdařilá replika těchto úchvatných svatebních šatů v originále od Caroliny Herrery bude k dostání i veřejnosti.

Šaty však nestačil některý z obchodních řetězců bleskurychle začít vyrábět, ale zpracoval je designer Michael Shettel ze svatebního salonu Alfredo Angelo, jenž měl na přípravu dostatek času. Spolupráce salonu a producentů filmu na návrhu sněhobílé róby podobné té filmové trvala již od května, vše ale probíhalo velice tajně.

Věrné fanynky filmu, ale i ženy, kterým se elegantní jednoduché šaty budou líbit tak mohou vypadat podobně jako krásná Kristen Steward. Věrná napodobenina šatů bude k dostání v přepočtu za příjemných 14 tisíc korun, jen je kromě hedvábí vyrobena ze saténu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám