Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vilma Cibulková (61) je vedle Jany Hlaváčové další hereckou osobností, která byla hvězdou volného cyklu povídek s názvem Setkání s hvězdou. A v povídkách Pračka, Chřestýši a Houslista herečka neváhala a pořádně se odhalila!

Diváci se tak mohou těšit na polonahou Cibulkovou, která se v záběrech promenáduje jen v kalhotkách, a prohlédnout si její pevná lýtka a vypracovaná hříšná stehna. Na jiném záběru se zase rozkošnicky válí v posteli a své dlouhé nohy provokativně vystrkuje zpod přikrývky. Její luxusní postavička je skutečnou potěchou pro oko. Herečka tak znovu dokázala, že i přes svůj věk stále nepatří do „starého železa“ a má co nabídnout.

„Vilmu Cibulkovou znám velice dlouho, dělal jsem s ní už několik filmů, ale pořád mě překvapuje. Je to výjimečná herečka a práci, kterou odvedla, jsem od ní nečekal," řekl v jednom z rozhovorů Jaroslav Brabec, který trilogii, v níž Cibulková exceluje, režíroval.

Na odhalené záběry jedné z nejkrásnějších českých hereček se televizní diváci mohou těšit již v polovině prosince.

Po Vilmě Cibulkové a Janě Hlaváčové by pořad Setkání s hvězdou měl v příštím roce nabídnout Dagmar Havlovou a Miroslava Etzlera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám