Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny přivítal na svět svého již třetího potomka. Manželka režiséra Karla Janáka, herečka Romana Goščíková, porodila syna. Miminko měli přivítat na svět až za tři týdny, malý Ondřej si ale pospíšil a narodil se 1. listopadu. Tvůrce Snowboarďáků u toho nesměl chybět.

„Byl jsem u všech tří porodů, já už jsem zkušený porodník. Vlastně nikdy nevím, co tam mám pořádně dělat. Teď to bylo poprvé, kdy jsme se s ženou zúčastnili kurzu hypnoporodu a já jsem dostal instrukce, co přesně mám dělat,“ svěřil režisér s tím, že porod byl tentokrát opravdu rychlý.

„Udělal jsem z toho tak čtvrtinu, na ostatní věci jsem v tom ajfru trochu zapomněl, a zároveň se to seběhlo tak příjemně rychle, že jsem ani nedostal čas ty ostatní věci aplikovat. Ale byl jsem statečný a dobře to dopadlo,“ prozradil Karel Janák s tím, že narození chlapečka stihnul už i zapít. „Syna jsem zapil až moc, bude zdravý,“ řekl se smíchem režisér na tiskové konferenci České televize.

Tam představil svou nejnovější pohádku Princezna a půl království, která poběží na obrazovkách letos na Štědrý večer, a prozradil, že pohádky vždy vyprávěl i svým dvěma starším synům.

„Já mám ještě dva kluky a ti už právě vyrostli. Je jim 20 a 23, takže už jsou dospělí. Ale ty moje pohádky, doufám, je pořád baví. Tohle je nový impulz, že máme doma malého kluka, u kterého začneme u těch nejjednodušších pohádek a moc se na to těším, že mu budu vyprávět. Bavilo mě to i u těch kluků před tím, nečetl jsem jim, ale improvizoval jsem,“ svěřil Janák.

Reklama

Další články

Načítám