Hlavní obsah
Článek

Přestože už funguje hlavně jako zpěvačka, svou kariéru začínala jako modelka vítězstvím v soutěži Česká Miss. Jitka Boho (32) má tedy za sebou focení nejrůznějšího druhu, ale práce na kalendáři Pomáhám přírodě 2020 byla naprosto výjimečná. Kráska totiž před objektivem fotoaparátu Jany Pechlátové pózovala s mládětem dravého ptáka.

„Focení bylo krásné proto, že má pomáhat přírodě. Měla jsem téma záchrany mláďátek a mám pocit, že ten ptáček, se kterým jsem fotila, byl puštík,” vzpomíná na nezvyklou příležitost Jitka. „Nebylo to jednoduché, měl ostré drápky a byla jsem podrápaná, ale bylo to hezké a milé.”

Na akční momenty je Jitka jako maminka téměř čtyřleté dcery zvyklá. „Tohle focení bylo značně jednodušší než krotit Rozárku. Ona ale nedávno začala chodit do školky, takže se dost zklidnila,” uvedla držitelka titulu Česká Miss 2010 a dále uvedla: „Cítím, že se to mění. Je to holčička, která ke mně projevuje lásku, pusinkuje mě.”

Sympatická brunetka má dceru s bubeníkem Lukášem Boho, se kterým se mj. právě rozvádí. Ptali jsme se jí, jestli se u jejího dítěte už v tomto útlém věku projevují hudební vlohy, nebo tíhne spíš k modelingu. „Ráda hraje na kytaru. Má sbírku kytárek. Pořád si vytahuje hrnce, vařečky. Ambice hrát na bicí u ní budou,” říká Jitka Boho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám