Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé jste ji v televizi mohli zaznamenat v roce 2010, kdy na sebe upozornila v pořadu Československo má talent. V televizní show před devíti lety Zuzana Gamboa okouzlila svým zpěvem a osobností porotce Jaro Slávika. Obávaný slovenský porotce mohl na Češce se zelenýma očima s africkými kořeny oči nechat.

Zuzana Gamboa v Talentu

Exotická kráska po působení v televizní show zpívala jako sólistka populární skupiny N.O.H.A., pak se na chvíli z Česka a Slovenska ztratila a odjela studovat zpěv do Ameriky. Od roku 2013 ji můžeme vídat v Česku, neboť zde vystupuje s legendárním orchestrem Gustava Broma.

My jsme se s kočičí ženou setkali naposledy na konkurzu Czech Cabaret Show, kde se utkala s dalšími 140 zpěváky, tanečníky a akrobaty z celé republiky i zahraničí.

Zuzana na hvězdný konkurz vyrazila i přesto, že se právě vrátila z pobytu z Las Vegas. Do prostor vinohradského divadla Royal přijela takřka z letiště. „Přiletěla jsem a všude slyším jenom Cabaret, Cabaret a tak hned volám, že mám zájem,“ svěřila se Zuzana Gamboa.

Reklama

Další články

Načítám