Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divočejší období má Martin Písařík zřejmě za sebou. Nyní jako partner a otec dvou synů seká latinu. My jsme se s ním naposledy setkali na české premiéře animovaného strašidelného snímku s názvem Addamsova rodina.

V pohádce propůjčil Martin svůj hlas jedné z hlavních postav, otce rodiny Gomeze. Kvůli svému dabingovému výkonu si trošku postěžoval: „Bohužel, už mluvím jen táty a starší lidi, žádné mladíky.“

Na slavnostní projekci dorazil Písařík se svým starším synem Patrikem. Tentokrát se mu tedy ideálně podařilo skloubit rodičovské a pracovní povinnosti.

„To se mi daří většinou těžko, ale když už čas mám, snažím se ho věnovat rodině. Když to jde, beru i rodinu na některé aktivity s sebou,” říká Písařík, který je velmi zaměstnaný a své partnerce v chodu domácnosti tolik nepomáhá. „Občas vynesu koš a vyndám prádlo ze sušičky nebo nakoupím u řezníka. A když jsem doma, děti si mě vyžádají na uspání.”

U jeho synů se umělecké geny prý zatím příliš neprojevují. „Vzhledem k tomu, že tatínek toho ve skutečnosti moc neumí, tak jsou tak všemi směry a nijak zvlášť se neprojevují,” smál se Martin, který své děti v uměleckém počínání příliš nepodporuje. „Nejdu tomu naproti. Chci jim dopřát normální dětství. Uvidíme ještě časem,” říká Martin Písařík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám