Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělská princezna Letizia (39) se pomalu ztrácí před očima. Její hubené končetiny a vystouplé kosti, které ukázala během návštěvy Chile, byly jasným důkazem, že zde už zdravá štíhlost hraničí s poruchem příjmu potravy.

Princezna se s manželem Felipem během návštěvy země setkala i s chilským prezidentem Sebastianem Piňěrou a jeho ženou Cecilií Morel. Ačkoli je chilská první dáma drobná, vedle vyhublé Letizie působila mnohem mohutněji. Není divu, když se španělská princezna vyhýbá sacharidům a jí údajně pouze zeleninu. Dokonce i pomerančový džus, který při návštěvě v Chile dostala, s díky odmítla. Podle německého deníku Bild dokonce sama princezna uvedla, že nejí žádný cukr.

Letizia, jež má s Felipem dvě dcery, již před lety čelila obvinění, že trpí anorexií, ale španělský palác tehdy informaci vyvrátil. Při pohledu na její nepřirozeně hubenou postavu vážící 44 kilogramů k výšce 167 centimetrů, se nechce věřit, že by žena těsně před čtyřicítkou mohla vypadat takto, kdyby byla zcela zdravá a jedla normálně.

Zdá se, jako kdyby se extrémní štíhlost stala problémem královských rodin. Spekulacím o anorexii totiž nečelí jen Letizia, ale rovněž britská vévodkyně Catherine, jež se dokonce stala idolem mladých anorektiček na jejich webových stránkách. Dívky posedlé štíhlostí si jí kladly za vzor díky tomu, jak se jí podařilo zhubnout před svatbou. Také mladší sestřenice prince Williama Beatrice (22), jež měla před pár lety ještě pořádně kyprou postavu, je dnes velice hubená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám