Hlavní obsah
Článek

Bylo období, kdy rapper Eminem (51) dokázal za den spolykat až 30 silných prášků proti bolesti. Nejen toto své černé období, ale i další momenty v jeho životě zachycuje kniha Not Afraid: The Evolution of Eminem, která byla vytvořena z rozhovorů s umělcem i jeho blízkým okolím.

Vlastním jménem Marshall Bruce Mathers III patří mezi nejkontroverznější hvězdy hudebního průmyslu. V roce 2007 byl velice blízko smrti, když jej odvezli do nemocnice po spolykání prášků, které byly ekvivalentem čtyř balíčků heroinu.

Eminem se snažil abstinovat několikrát, ale až po tom, co potřetí zase skončil u opiátů, zavolal svému britskému příteli Eltonu Johnovi (77). „Jako kolega muzikant, který už je 30 let střízlivý, byl Elton skvělým mentorem, který mohl Eminemovi pomoci,“ napsal autor nové biografie Anthony Bozza: „Společně začali program týdenních kontrol a začali si být velice blízcí.“

I když média mezi těmito umělci neviděla čisté přátelství, protože Eminem měl ve svých textech pár homofobních narážek, tihle dva už několikrát ukázali, že jejich přátelství je reálné. Elton John se dokonce vyjádřil s Show Grahama Nortona, že mu Eminem dal nejhezčí dárek ke svatbě. Poslal mu totiž erotický doplněk pro něj a jeho muže - dva kroužky na mužské přirození poseté diamanty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám