Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Keanu Reeves (55) je velmi opatrný, co se týče jeho soukromého života. Po boku ženy se neobjevil desítky let a ani v minulosti své vztahy neprožíval veřejně. S partnerkou byste ho během jeho 35leté kariéry zahlédli jen zřídka. To se ale nyní změnilo.

Na slavnostní akci LACMA Art + Film Gala se ani na chvíli nepustil umělkyně Alexandry Grant (46), se kterou spolupracoval na knihách Ode To Happiness a Shadows. Společně také vlastní vydavatelství X Artists’ Books.

Grant je poměrně renesanční umělkyní. Kromě psaní se věnuje sochařství, malbě, kresbě a tvorbě videí. V poslední době se objevily zprávy, že je dvojice více než obchodními partnery. Minulý měsíc byli spatřeni, jak si vyrazili na sushi a vypadali jako dvě hrdličky.

Herec v minulosti randil s Jill Schoelen nebo Jennifer Syme. S druhou jmenovanou také v roce 1999 čekal dítě, dcera se však narodila mrtvá. O dva roky později Syme zemřela při autonehodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám