Hlavní obsah
Článek

Někdejší vrcholová biatlonistka Gabriela Koukalová (34) se, nabuzená desítkou z posledního kola, pustila do dalších tréninků ve StarDance s takovou vervou, že si odrovnala palec na noze. Rovnou z parketu se proto v pondělí přesunula na lékařské lehátko. Nebylo zbytí.

„Doufala jsem, že moje nohy nezaregistrují změnu obutí z běžkařských bot na taneční střevíce. Bohužel po čtyřech měsících intenzivního trénování to nevydržel palec. Dnešní trénink ve zkušebně jsme tedy museli vyměnit za ordinaci,“ napsala Koukalová zklamaně fanouškům k fotce z vyšetření.

Divákům ale vzápětí slíbila, že soutěž ani náhodou nevzdává. V pondělí a v úterý bude dodržovat klid, ale ve středu už se znovu chystá do plného tréninku.

Koukalová není jediná se zdravotními potížemi. V rukou lékařů skončil před pár dny také zpěvák Xindl X (44), kterého pro změnu zradila záda a musel na kapačky. Třetí kolo pak v soutěži protrpěl, ve čtvrtém skočil. „Vzhledem k mému poranění z minulého týdne bych stejně nemohl trénovat a nevím, co bychom za ten týden předvedli. Ale je mi to samozřejmě líto kvůli Markétě,“ řekl Xindl X po zveřejnění výsledků hlasování poroty a diváků.

Reklama

Další články

Načítám