Hlavní obsah
Článek

Herečka Bára Seidlová (38), kterou si děti i dospělí pamatují z ústřední role princezny z pohádky Lotrando a Zubejda, se vrací na obrazovky. Přijala nabídku z Novy zahrát si v seriálu Ulice.

Seidlová si zahraje Dianu Rytířovou, povrchní ženu a matku jednadvacetileté dcery. „Diana je z mého pohledu klasická oběť společnosti. Uvěřila totiž, že hodnota člověka závisí na tom, jak působí navenek,” uvedla k roli, kterou považuje za „protiúkol“.

„Když mě na tuto roli oslovili, myslela jsem si, že se asi spletli. Ta postava je mi tak strašně vzdálená! Ale pak jsem si řekla, že právě proto bude pro mě velkým dobrodružstvím ji přijmout,” svěřila herečka s tím, že si k Dianě, o které se v seriálu už hodně mluvilo, a nikdy pozitivně, stále hledá cestu. I z toho důvodu, že sama ve skutečnosti matkou není.

„Sama děti nemám, ale stačí se dívat kolem sebe a pozorovat. I když žena není matka, je dcera, takže vždy tuší, o jaký vztah se jedná. Vztah matky a dcery má svá specifika a dle psychologů je to prý nejsložitější vztah, ale současně i velká výzva a možnost sebepoznání pro matku i pro dceru.”

Seidlová, která si, co do seriálové tvorby, naposledy zahrála v Ohnivým kuřeti, není jediným nováčkem v Ulici. Dalšími jsou Eva Hacurová a Vojtěch Hrabák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám