Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když Martina Balogová (32) před sedmi lety ohromila národ v první řadě soutěže Česko hledá SuperStar, všichni jí předpovídali zářivou budoucnost. Zatím se jí ale příliš nedaří ani v pěveckém, ani soukromém životě. Její manželPepa (27) je už navíc čtrnáct měsíců za katrem, a má jen částečnou šanci, že za čtyři měsíce opustí brány věznice. "Snad ho v únoru pustí na podmínku," doufá Martina, které chybí manžel, táta jejich syna Pepíčka (3) i živitel.

Od doby, co se Balogová odstěhovala zpátky domů do Ústí nad Labem, to s koncerty a dojížděním na ně má docela těžké. Pomáhat se jí snaží dlouholetý kamarád Sámer Issa, s nímž si v nové pražské restauraci Bastion zazpívala na jeho křtu desky My Way duet. Ještě víc ale postrádá mužskou náruč. "Milence jsem si ale fakt nenašla. Nemám na to myšlenky. Svého Pepu miluju a budu na něj trpělivě čekat," tvrdí Balogová, která na akci dorazila pořádně nachlazená. Potěšit ji může fakt, že Josef má slíbených osm dní vycházky na Vánoce.

Za co byl ale zavřený, to dodnes nechce říci. Ani přesný rozsah trestu svého muže. Před časem tvrdila, že její drahá polovička stráví v base půl roku a že sedět šel jen za jízdu bez řidičáku a pár dalších drobností. Takže nyní vlastně již manžel Balogové osm měsíců za mřížemi "přesluhuje". Balogová již dříve odmítla, že by dostal trest za vykradení herny a fyzické napadení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám