Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46) se rozhodla odletět na pár dní za teplem. Moderátorka zpráv na Nově sbalila své dvě děti a vyrazila s nimi na podzimní prázdniny. Cílem jejich cesty bylo milované Španělsko, kam jezdí i několikrát do roka.

Borhyová si u moře užila pár prosluněných dní, během kterých své sexy tělo samozřejmě prohřívala na pláži. A o tento zážitek nepřipravila ani své fanoušky. Na sociální síti se tak po delší době opět pochlubila figurou v plavkách.

„Dnes ještě v plavkách, ale zítra už do bundy,“ napsala si Lucie k obrázku, na kterém dala na odiv své křivky. Nutno říct, že takový pohled se divákům Televizních novin jen tak nenaskytne. Zatímco na obrazovce se mohou pravidelně těšit na dokonalý úsměv půvabné blondýnky, zadečkem se Lucie pochlubí jen výjimečně, a to většinou z dovolené.

„Vás mít doma, už vás nepustím, za mě jste top,“ stálo v jedné z mnoha pochvalných zpráv, kterými nešetřily ani ženy. „Ty jsi prostě bohyně, říkám to pořád a pořád se musím opakovat,“ vystřihla Lucii také poklonu kolegyně z televize Marcela Škábová Tomčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám