Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výtku, že měl při tanci zapadlý krk, kterou ho počastovali porotci, Karel Kovy Kovář (27) přijal. S ním a jeho taneční partnerkou jsme rozebrali i jiné chyby, jichž si byl při tanci na píseň z animované pohádky Zvoník u matky boží, vědom.

"Svoje chyby si uvědomuji, mohlo to být lepší, ale i mnohem horší. Uznávám, že s tím zapadlým krkem jsem mohl vypadat spíš jako Quasimodo než jako kapitán, jehož postavu jsme vybrali," smál se.

"Občas mu padá rám, takže je to horší v držení, a taky mívá problém s rovnováhou," prozradila Veronika Lišková. Oba už se těší na další kolo, kdy je čeká quickstep, v němž se youtouber cítí silnější v kramflecích.

Kovy si pochvaluje i reakce svých fanoušků na internetu. "Překvapilo mě, kolik mladých lidí kouká. Jsem nadšený z toho, když vidím propojení těch dvou světů. Líbí se jim to, glosují to. Doufám, že někteří se začali dívat i kvůli mně, protože StarDance mi přijde jako taková hezká mezigenerační zábava. Koukají babičky, maminky, děti, vnuci. Je skvělé, že se u té televize mohou sejít a mít něco společného," míní youtuber, jenž je také finalistou Czech Social Awards.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám