Hlavní obsah
Článek

Radka Třeštíková (42) v taneční soutěži StarDance předvádí hodně zvedaček a akrobatických kousků. Ve čtvrtém pohádkovém večeru ztvárnila netradiční Šípkovou Růženku oděnou v černé a divákům se tajil dech při její nebezpečné „padačce.“ Spisovatelka ale slibuje, že v příštím díle se mají diváci nač těšit, protože její akrobatické kousky se posunou zase o level výše. Pokusí se o salto!

Třeštíkové dle vlastních slov na rumbě hodně záleželo, vlastně byla prý poprvé skutečně nervózní. „Těšila jsem se na rumbu, ale i když nejsem nervózní typ, tak jsem byla hodně nervózní,“ přiznala do černa oděná Třeštíková a připustila, že od začátku věděla, že budou s partnerem vybočovat.

V příštím týdnu čeká spisovatelku jive, který patří mezi rychlé tance. „Opět ho pojmeme netradičně. Díky Tomášovi, který ty choreografie staví, bude opět jiný,“ slíbila Třeštíková a její taneční partner Tomáš Vořechovský její slova potvrdil: „Už to máme dávno postavené. Bude tam salto. Ona je šikovná, z jógy je zpevněná. Máme zvedačky v každém tanci, aby to bylo i pro diváky laiky zajímavé.“

Člověk by si řekl, že zvedat malou a štíhlou Radku musí být pro Vořechovského jako nic, ale opak je prý pravdou. „Není to o váze. Je to o technice. A to ona zvládá, protože je dobře zpevněná,“ vysvětlil profesionální tanečník.

Rumbu v hledišti sledoval i Radčin manžel, fotograf Tomáš Třeštík. Ten Super.cz přiznal, že je z manželčiných výkonů unešený, ale sám prý tančit neumí a ani to nehodlá zkoušet. Radka se také svěřila, že díky novým stardancovým vjemům se už připravuje k sepsání další knihy, která ale nebude přímo o StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám