Hlavní obsah
Článek

Ředitelka Divadla Radka Brzobohatého a manželka režiséra Karla Janáka Romana Goščíková se stala maminkou. Ještě nedávno jsme se s ní bavili o termínu porodu, který připadal na předposlední týden v listopadu a shodoval se tak s premiérou muzikálu Padesát odstínů šedi, kde si měla sama zahrát. Syn se ale už nejspíš nemohl dočkat.

„Pospíšil si na svět už včera dopoledne. Takhle rychle jsem to nečekala. Ale má všechno, jak má být,“ napsala Super.cz v sobotu Goščíková a ujistila nás, že jsou s chlapcem v pořádku.

Nakonec s manželem stihli vybrat i jméno, tím si totiž také ještě před pár dny nebyli jistí. Karla po otci nechtěli. „Ondrášek. My chtěli český, aby se hodilo k Janákovi,“ prozradila.

Ondřej Janák se narodil 1.11. v 11:19 dopoledne a novopečená maminka by tak teoreticky svou premiéru muzikálu stihla. I když v té době asi bude mít úplně jiné starosti, v pracovním tempu neplánuje příliš polevovat. K herectví by se chtěla vrátit už koncem ledna a ředitelskou práci bude prý zvládat i z domu. „Myslím, že maily a organizaci zvládnu dělat pořád,“ svěřila nám v nedávném rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám