Hlavní obsah
Článek

Jestli si někdo myslí, že ho česká Paris Hilton již nemůže ničím překvapit, pořádně se plete. Agáta Hanychová (38) totiž za svůj krátký život prožila tolik, co jiní za celá staletí. A ve své kontroverzní knížce „Diagnóza: Rebelka“ to dokazuje. Nejenže musela bojovat s úchylným klientem, který ji chtěl pod vlivem uspávadla znásilnit, navíc přiznala i to, jak se rozešla s expřítelem své rivalky Simony Krainové, hokejistou Jiřím Hudlerem. Podvedla ho se svým bývalým dodavatelem drog.

„V sedmnácti jsem odjela s hokejistou Jirkou Hudlerem do Kazaně... Před odjezdem jsme spolu několik měsíců chodili a máma tedy Jirku dobře znala. A i když si nevzpomínám, jak jsme se seznámili, dobře si pamatuju, jak jsem se s ním rozešla. Bylo to kvůli jinému klukovi. V době, kdy probíhaly castingy Miss, jsem totiž potkala bývalého dealera drog ze své střední školy,“ vybavuje si zpětně Hanychová. Její kluk tehdy jezdil se sanitkou a Agáta mu úplně podlehla. Na rozdíl od maminky Veroniky Žilkové, jež se bála, aby po jeho boku nezačala znovu fetovat.

„Láska vydržela až do finálového večera Miss, kdy jsem ho nějak nemohla najít, ale nakonec se mi to povedlo – líbal se za rohem s nějakou holkou… Nemusím asi zdůrazňovat, že mi to ten oslavný finálový večer trošičku zkazilo,“ píše Agáta v knize, již dala dohromady se Zitou Marinovovou a jež se právě objevuje na pultech knihkupectví.

Některé její fanoušky možná překvapí, jak vtipně a zároveň inteligentně hovoří. Ze svého života vytahuje i ty nejintimnější detaily, včetně toho, jak přišla o věneček. Nevyhýbá se ani svých vztahům a děsným praktikám v modelingu.

Reklama

Další články

Načítám