Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odloučená manželka miliardáře Karla Janečka (50) na něj nedávno podala trestní oznámení, kvůli němuž podnikatel musel k francouzskému soudu. Mariem Mhadbi obvinila bývalého z domácího násilí, ale také z únosu syna Yanise. Nechtěla, aby se její bývalý se synem vídal, a dokonce jej obvinila z užívání drog. U soudu však podle nejnovějších informací neuspěla, a tak se Janeček se synem opět může vídat pravidelně.

„Ano, je to pravda, soud jednoznačně rozhodl v můj prospěch. Mám z toho obrovskou radost,“ potvrdil eXtra.cz podnikatel.

Soud také vyloučil, že by Janeček užíval drogy. „Soud samozřejmě řekl, že jsem naprosto v pořádku a nic nebrání tomu, abych se s Yanisem vídal jako každý jiný otec,“ sdělil.

Podle všeho tak chlapec bude nadále žít s matkou v Paříži, podnikatel ho ale může brát do Česka. Vídat se mohou pravidelně každý druhý víkend, s otcem pak může trávit i polovinu prázdnin.

Janeček a Mhadhbi se vzali v květnu 2015, ale nežili v monogamním svazku. Během manželství podnikatel začal vztah s Liliou Khousnoutdinovou, kterou pojal za „manželku“ během budhistického obřadu v roce 2017. Přestože mu Mhadhbi léta mnohoženství tolerovala, rozhodl se podnikatel nakonec upřednostnit Liliu, se kterou má také dceru Isabelu. S Liliou se už zasnoubil a plánují oficiální sňatek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám