Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko-Slovenská Miss 2019 a také nová Miss Earth Water 2019 Klára Vavrušková (24) nafotila zatraceně sexy snímky. Podívejte se, proč půvabná Klára obsadila třetí příčku na světové soutěži krásy!

Klára nafotila velmi sexy snímky s fotografkou Petrou Odrazilovou krátce před svým odletem na Filipíny, kde Českou republiku skvěle reprezentovala. Fotky vznikly na řeckém ostrově Kréta. "Řecko bylo hodně pracovní, ale den před odletem domů nám večer zbyla asi hodinka času, tak jsme s fotografkou vyrazily před západem slunce na pláž a tohle je výsledek. Jsem nadšená," řekla Super.cz Vavrušková.

Klára pózovala jen v bílých plavkách a střídala jednu sexy pózu za druhou. Ve středu se z Filipín vrací zpět do České republiky. "Už se hrozně těším domů. Nikdy jsem nebyla takhle dlouho bez rodiny i partnera, chybí mi odpočinek. Už mám nějaké nabídky, tak nejdřív trošku vydechnu a pak se zase vrhnu do práce," dodala Vavrušková, která na Filipínách strávila měsíc a půl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám