Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předposlední týden v listopadu má ve svém divadle premiéru, ale na stejný čas má i termín porodu. Jisté je, že si sama v parodickém muzikálu Padesát odstínů šedi Romana Goščíková zatím nezahraje a přenechá prostor svojí alternaci.

Doma už má pro příchod prvního potomka, kterého očekává s manželem, režisérem Karlem Janákem, jehož nejslavnějším filmem byli legendární Snowboarďáci, připravené. "Pan doktor mi řekl, že miminko už je dopečené, takže kdybych rodila od téhle chvíle kdykoli, všechno by mělo být v pořádku," ujistila nás Romana.

Ta v těhotenství nabrala pouhých deset kilo a plánuje, že koncem ledna už by se vrátila i k herecké práci. Tu ředitelskou nepřeruší. "Myslím, že maily a organizaci zvládnu dělat pořád," míní ředitelka Divadla Radka Brzobohatého.

Byli jsme zvědaví i na jméno syna, který se páru narodí. "Určitě nebude Karel po tatínkovi. Máme několik variant a rozhodneme se, až malého poprvé uvidíme," překvapila Romana, která chce, aby byl manžel i u porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám