Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jejím profilu není o fotky v bikinách nouze. Instagramová star Tammy Hembrow si na vypracované figuře postavila kariéru, tak proč by ji schovávala. I ona ale ještě umí své fanoušky překvapit.

Naposledy vzbudila rozruch plavkami, kterých si na první pohled možná ani nevšimnete. Ale má je. Šňůrky, které je tvoří, pak vedly mnoho jejích sledovatelů k otázce, kolik tahle paráda stojí - necelé 3000 korun.

Hembrow je tváří plavek Minimale Animale

Pětadvacetiletá Tammy je influencerkou především v oblasti fitness, na jejím profilu však fanoušci najdou inspiraci také v módě, cestování nebo mateřství. Hembrow má syna Wolfa a dceru Saskiu.

V začátcích své instagramové kariéry „cílila“ především na maminky po porodu, kterým chtěla ukázat a dokázat, že i ony mohou být sexy. „Nechci, aby ženy po porodu rezignovaly s tím, že jejich tělo je zničené a už nemůže vypadat jako dříve. Pravdou je, že nejspíš nebude stejné, může být mnohem lepší!“ uvedla. „Chci ženy naučit, jak mají docílit svých představ, jak používat jídlo jako motor, jak se stát silnější, zdravější a šťastnější verzí sebe samé,“ píše na svých webových stránkách.

Reklama

Další články

Načítám