Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vanessa Kirby prožívá díky seriálu Koruna prozatímní vrchol své kariéry. Uznání fanoušků i odborné veřejnosti jí přinesla postava princezny Margaret, kterou si zahrála v prvních dvou řadách zmíněného seriálu. I v podcastu Love Stories moderátorky Dolly Alderton na ni přišla řeč.

Vzhledem k tématu - milostné příběhy - došlo i na seriálové pikantnosti. Kirby například fanouškům svěřila, že se do výsledku nedostala milostná scéna mezi královnou Alžbětou II. (Claire Foy) a jejím manželem, princem Philipem (Matt Smith). „Byla tam sexuální scéna mezi Alžbětou a Philipem, v první sérii. Myslím, že to natáčeli v Jižní Africe, ale pak si pomysleli, že nikdo nechce vidět královnu při sexu,“ uvedla Vanessa.

Ve scénáři druhé řady pak prý byla napsaná i sexuální scéna mezi ní coby Margaret a jejím snoubencem Antonym Armstrongem-Jonesem. Po diskuzi pak tvůrci naznali, že ani ta není nutná.

Od třetí řady se změnilo obsazení jak princezny Margaret, tak královny Alžběty II. Kirby nahradila Helena Bonham Carter, Foy pak Olivia Colman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám