Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už půl roku je zadaná, ale na zahraniční dovolené se svou novou láskou nejezdí. Nebo Gabriela Partyšová (45) aspoň společné fotky s partnerem nešíří, neboť si chce svůj vztah udržet v soukromé rovině.

„Po dlouhé době jsem vyrazila do zahraničí s cestovkou. Vydali jsme se s Kristiánem na poznávací zájezd a je to úplně jiné pojetí, než na které jsme zvyklí. Jsem pod vlivem cest a cestování je moje droga,” svěřila se Gábina, která se synem zvládla navštívit nejvyšší mrakodrap světa Burdž Chalífa, vyrazili na safari, do místního muzea či na trhy.

V létě vyrazila moderátorka se synem Kristiánem na Floridu, nyní odjela za teplem do Dubaje. Zatímco během dovolené v Americe se pyšnila fotkami v plavkách, během návštěvy muslimské země zůstává podstatně zdrženlivější a respektuje místní zvyky. Dokonce si vyzkoušela místní tradiční oděv, který ji zahaloval úplně celou včetně hlavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám