Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na fotkách vypadali jako idylická rodinka. Ian Ziering (55) oznámil, že se rozchází se svou manželkou Erin Ziering (34) po devíti a půl letech manželství. K prohlášení použil sociální sítě.

„S těžkým srdcem vám chci říct, že se s Erin rozcházíme,“ začal své prohlášení u fotky Michelangelovy malby ze Sixtinské kaple.

„S naším hektickým programem jsme nemohli být více zaneprázdnění a za ty roky jsme tak nějak dospěli každý zvlášť. Ona pro mě vždy bude jedna z nejlepších žen, kterou jsem kdy potkal, a je nejlepší matka našich dětí. Všiml jsem si, že se objevují zprávy o tom, že je za rozchodem nějaká větší senzace, než tomu doopravdy je. Prosíme o respektování našeho soukromí a zároveň děkujeme za podporu. V tuto chvíli jsou pro nás zásadní naše děti, pro které chceme být nadále dobrými rodiči.“

Jeho manželka Erin situaci trošku víc objasnila a na svůj instagramový účet si také přidala vyjádření.

„Popravdě je hodně těžké vybrat fotku, ke které budete přidávat text o tom, že se budete rozvádět, tak jsem zvolila svou oblíbenou. Po 9,5 letech Ian požádal o rozvod. Po tom, co jsem se ho několikrát ptala na důvod, jsem uznala, že je načase to vzdát. Vědět, že nejsem ten člověk, který ho činí šťastným, situaci lehce uklidnil. S dcerami se máme dobře a nacházíme vděčnost a lásku v našem novém životě. Děkuji všem za podporu, a i když nemám šanci všem odpovídat, jsem vděčná za všechnu tu lásku a podporu žen kolem mě.

Ian a Erin spolu začali randit v roce 2009 a představitel Steva svou vyvolenou požádal o ruku jen pár měsíců po seznámení. Vzali se v květnu roku 2010 a mají spolu dvě dcery, Miu (9) a Pennu (6).

Pro Iana je to již druhé nevydařené manželství. V letech 1997-2002 byl ženatý za playmate Nikki Ziering.

Reklama

Další články

Načítám