Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se pozornosti fanoušků, zájmu producentů a všeobecné popularity týče, s přítelem Leonardem DiCapriem (49) se zatím srovnávat nemůže, ale co není, může být. Camila Morrone si za roli ve filmu Mickey And The Bear vysloužila ceny i pozornost kritiků.

Ocenění pro vycházející talent Morrone získala na filmovém festivalu pořádaném univerzitou umění a designu ve městě Savannah v Georgii za roli mladé Mickey, která musí svůj profesní a osobní život přizpůsobit péči o svého na opiátech závislého otce veterána.

„Když se do role ponoříte, často si uvědomíte, jako se to stalo mně s Mickey, že možná nežijete stejný život, ale často máte podobné zkušenosti a emoce,“ uvedla Morrone. Snímek se točil ve městě Anaconda v Montaně, jde o režijní debut herečky Annabelle Attanasio.

Jde o první velkou roli Morrone, v minulosti si zahrála ve filmu pro teenagery Never Goin' Back či v dramatu Přání smrti. Cenu pro vycházející hvězdu (Rising Star Awards) herečka získala i na nedávném filmovém festivalu v San Diegu.

Morrone je dcerou modelky a herečky Lucily Solá a fotografa Maxima Morroneho. Od dětského věku Camilu vychovával někdejší partner její matky Al Pacino.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám