Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Jungmanová (40) vždy působila spíš jako šedá myška. Teď ale všem doslova vytřela zrak. Odhodila zábrany a ve své nové roli Velmy Kellyové v muzikálu Chicago se ukázala v zatraceně sexy kostýmech!

Na prknech Divadla pod Palmovkou, kde bude mít muzikál koncem listopadu premiéru, se Petra objeví v takových oblečcích, z nichž se všem přítomným doslova zatají dech. Svou dokonalou postavičku předvede v provokativních červených šatičkách nebo v černém prádélku, síťovaných punčochách a podvazcích!

„Na Chicago bych se šla podívat hlavně a především kvůli skutečnému muzikálovému zážitku, který tahle úžasná jazzová muzika nabízí. Pro muzikálové herce je to výborná příležitost spojit všechny tři složky -  zpěv, tanec a hraní - stejnou měrou dohromady. Chicago beru jako muzikálovou lahůdku, jehož příběh je nutné vnímat s nadsázkou, ale který zároveň dává šanci pochopit, jak důležité je nepodlehnout povrchnímu pozlátku,“ říká Petra.

Reklama

Další články

Načítám