Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Leona Černá Stříbrná (37) se vrátila na divadelní prkna. Se svým manželem vychovávají dvě dcerky, k prvorozené Theodoře přivedla Leona na svět v červnu dceru Tamarku. My jsme ji navštívili v Divadle Broadway, kde září jako Marie Tereza v muzikálu Muž se železnou maskou.

„Musím říct, že jsem měla docela respekt stoupnout si znovu na scénu. Jako bych prožila restart a vše začínala od nuly. Už nikdy to nebudu jen já. Holky budou ve všem, co dělám. Odráží se do všech emocí, a to jsem si teď prvně vyzkoušela naplno, když jsem od nich byla na chvíli odloučená v divadle,“ pochlubila se nám zpěvačka prvními pocity z návratu na divadelní prkna.

„Role Marie Terezy, kterou v Muži se železnou maskou hraji, má také 2 děti. Jako bych prostě jen doplnila chybějící článek a slova mi dávají hlubší smysl,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky. Velkou oporu má Leona ve svém manželovi, a proto se už mohla vrátit ke své práci.

„Oproti Marii mám ale naštěstí velkou oporu ve svém muži. Vozí mi malou na kojení do divadla a má radost, že se můžu vrátit do života a být součástí toho, co mám moc ráda,“ dodala závěrem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám