Hlavní obsah
Článek

Není pochyb o tom, že je muž činu. Když se ale Ondřej Sokol (52) rozhodl absolvovat cestu z Prahy do Brna na kole, tak si někteří ťukali na čelo. A to se dopravní prostředek herce, režiséra a moderátora v jedné osobě rozhodně ani zdaleka nepodobal profesionálnímu kolu, ale spíš dámskému městskému vozítku starší výroby, na kterém je životu nebezpečné se vydat třeba jen do sámošky pro mléko.

Při pohledu na Ondřeje na kole se nabízí otázka, jestli snad nenastoupil ozdravný sportovní program nebo ho už nebaví cestování autem po věčně ucpané D1? Obojí je prý podle známého moderátora pořadu Tvoje tvář má známý hlas správně, jen je třeba uvést na pravou míru, že do Brna na tomto vozítku vyrazil prozatím jen v rámci natáčení videospotu festivalu Life! Toho se Sokol účastní už poněkolikáté.

„Tato akce mě moc baví. Beru to už jako takovou rodinnou akci. Můj syn Adámek si ji oblíbil, a tak už to máme jako takovou naši tradiční pánskou jízdu. Já si tam odvedu svoje a on je tam šťastný,“ shrnul.

Ondřej Sokol se stal už před pěti lety ambasadorem festivalu a jeho úkolem bylo roztančit pavilon s návštěvníky a překonat taneční rekord. Loni se mu podařilo shromáždit 2135 lidí a letos se pokusí tuto laťku opět překonat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám