Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49) patří k dámám, které se i v 45 letech pyšní parádní figurou a mladistvou vizáží. Kateřina se navíc vůbec nestydí vystavovat na sociální síti své křivky.

Tentokrát zveřejnila snímky, na kterých pózuje nahoře bez. Samozřejmě tak, aby na první pohled působily rafinovaně a sexy.

„Nenech si vzít svou pozitivní mysl, neohýbej se,“ okomentovala černobílé fotky Kaira, jež je na své tělo právem pyšná. „Nemilosrdně následuj své nejintenzivnější posedlosti,“ dodala herečka.

Ta s odhalováním nemá sebemenší problém. "Myslím si, že nejsem žádná výjimka mezi ženami, které jsme na sociálních sítích a jsme rády ženami. I to, že jsem vyfocená ve spodním prádle nebo něčem trošku odhalenějším, ukážu kousek zadku, je úplně normální," řekla před časem Super.cz. Tak uvidíme, čím nás překvapí příště.

Diváci se mohou těšit, že Kairu už v prosinci uvidí na plátnech kin. Zahraje si v pokračování zimní komedie Špindl 2, kde si střihla mimo jiné milostnou scénu s Radimem Fialou.

Kaira Hrachovcová se ráda odhaluje.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám