Hlavní obsah
Článek

Halloweenské večírky už jsou v plném proudu a někteří slavní je berou velmi vážně. Jako například zpěvačka Demi Lovato (31). Ta je pro své fanoušky sice popovou princeznou, ale na maškarní vyrazila v převleku za francouzskou královnu Marii Antoinettu. Kostým dovedla k dokonalosti, nechyběla okázalá paruka, zdařilý make-up, ale ani pořádný výstřih.

Vyšponovaným poprsím potěšila i své sledující na sociálních sítích, kterým se takhle v pátek předvedla. A tím zdaleka neskončila. O víkendu se pro změnu objevila na akci Hyde in Hollywood v kostýmu vraždícího klauna Pennywise z filmu To. Holčičí verze kostýmu zahrnovala opět korzet, stejně jako minisukni a síťované punčochy.

Ani v tomto kostýmu neváhala sledujícím předvést svůj nadupaný dekolt. Demi se za své plné tvary dávno nestydí, jak před časem dokázala neretušovaným snímkem pozadí. I když byly doby, kdy postavu hodně řešila. Dnes se snaží dbát především na své mentální zdraví a cítit se dobře ve vlastním těle.

Je to více než rok, co se Demi předávkovala drogami a musela být hospitalizována. Poté si pobyla nějaký čas v léčebně a od té doby se drží spíš v ústraní. Halloweenskými kostýmy tak Lovato, která bojuje se závislostí na drogách od 14 let, fanoušky velmi potěšila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám