Hlavní obsah
Článek

Oblíbená moderátorka Tereza Pergnerová (49) se opět vrací na televizní obrazovky.

Diváci se na ni mohou těšit v nové řadě pořadu Mise nový domov. Moderátorka a tým nadšených stavařů rekonstruují domy nebo byty, které se většinou nachází v dezolátním stavu. Lidem, se kterými si pohrál osud, tak mnohdy změní život od základu.

Podobně tomu může být i v případě Milana (39), jehož příběh dostal do kolen nejen Pergnerovou, ale celý štáb. Jeho trnitá cesta začala v době, kdy se rozcházel se svou bývalou partnerkou, která měla problémy s alkoholem. Kvůli tomu byl jejich společný syn Kuba svěřen do péče Milana. Jenže problémy neskončily.

Pár let na to se v jeho rodině událo velké neštěstí. Sestra Olga, která vychovávala čtyři dcerky, se stala obětí svého partnera Zdeňka, jenž ji během žárlivé scény, posilněn alkoholem, ubodal.

Přesto, že se lékaři snažili sebevíc, z kritického stavu ji nedokázali zachránit. Na řadu tedy přišel právě Milan, který se automaticky chtěl o holčičky postarat, i když s partnerkou vychovával synka Kubu a další dítě bylo na cestě.

Přesto, že se Milan pustil do rekonstrukce půdy, nestihl dětem včas vytvořit vhodné podmínky pro společné soužití. Kvůli tomu skončily nejmladší neteře v pěstounské péči a o dvě starší se Milan i s partnerkou se vší láskou starají. Fakt, že mladší holčičky nemohou žít společně s nimi ho ale dennodenně tíží. Terezu Pergnerovou smutný osud Milana natolik dostal, až se rozplakala. Na ukázku z pořadu se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám