Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smrt potetovaného kanadského modela Ricka Genesta (†32), jenž byl v branži známý jako Zombie Boy, nebyla sebevražda, jak se spekulovalo, ale nešťastná náhoda, uvedla koronerka Mélissa Gagnon. Genest zemřel 1. srpna 2018 po pádu z balkonu svého montrealského bytu ve třetím patře.

„Někteří jeho přátelé uvedli, že slýchával hlasy, především když užil omamné látky. Nicméně pan Genest nevypadal, že by byl ve stavu psychózy nebo deliria, když odešel na balkon,“ zní ve zprávě.

Genest byl nicméně podle toxikologických testů v době smrti „vysoce intoxikovaný“, v krvi měl třikrát vyšší množství alkoholu, než je povolený limit pro řízení, a stopy konopí. „S ohledem na tuto skutečnost a vysoký stupeň intoxikace je dost dobře možné, že pan Genest nešťastnou náhodou vypadl z balkonu,“ uvedla koronerka.

Podle TMZ už v době modelovy smrti rodina uvedla, že šlo o tragickou událost. Genest podle ní přepadl, když si šel zakouřit a opřel se o zábradlí. Uvedla také, že pokud by šlo o sebevraždu, zanechal by dopis na rozloučenou.

Genest byl vyhledávaným modelem, mj. se v roce 2014 zúčastnil i pražského týdne módy. Jeho vzhled zaujal i zpěvačku Lady Gaga, která si ho vybrala do videoklipu Born This Way.

Reklama

Další články

Načítám