Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že pokaždé, když Ben Affleck (51) vyrazí na rande, musí se k tomu posilnit alkoholem. Herec, který se letos už poněkolikáté léčil ze závislosti na alkoholu, svým démonům opět propadl.

Krátce poté, co se rozkřikla zpráva, že herec randí se skladatelkou filmové hudby Katie Cherry, objevili se společně na maškarním plesu UNICEF v hotelu La Peer v Hollywoodu. Fotografie z kasina později doplnilo video, získané portálem TMZ, na němž se herec potácí na parkoviště.

Je patrné, že se Ben musel opírat o mladou přítelkyni, aby se vůbec udržel na nohou, když se jí pustil, málem sebou říznul na zem. I přes halloweenskou masku bylo jasné, o koho jde, a Affleck si tak uřízl další ostudu.

Druhý den herce zastihli paparazzi před domem jeho bývalé manželky Jennifer Garner, kde přiznal, že sešel trochu na scestí. „Víte, stává se to. Trochu jsem uklouznul, ale nedopustím, aby mě to pohltilo.“ sdělil jim.

Jennifer je matkou Benových tří dětí a byla to právě ona, kdo loni v srpnu odvezl herce do léčebny po několika dnech flámování. Během 13letého manželství si s ním užila své. Rozvod dovršil herecký pár v loňském roce, rozešli se definitivně v dubnu 2017. Uvidíme, jestli Bena bude muset Jennifer zachraňovat i tentokrát, nebo svou závislost ukočíruje sám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám