Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme naposledy hovořili s Janou Fabiánovou, dcerou Nadi Urbánkové, na konkurzu nové vznikajícího projektu Czech Cabaret Show, nemohla se dočkat svatby s hudebním producentem Dinem Bosem. Jana už měla zamluvené místo obřadu, domluvená hudební vystoupení, a dokonce i vybrané svatební šaty.

Kvůli nepříjemné události v rodině, zlomenině krčku budoucího tchána, musela být ale veselka odložena.
 Nyní se ale začíná vše dostávat do pozitivního módu.

„Zdravotní stav tatínka mého snoubence je už lepší, je po úspěšné operaci. Za několik týdnů začne s rehabilitací,” radovala se Jana na další zkoušce zmíněného kabaretního projektu.
 Samozřejmě jsme se zajímali o to, jak to bude s odloženou svatbou se sympatickým Američanem, ke které má dojít v Česku.

„Svatbu jsme zatím přeložili na jaro. Musíme počkat, až jak budou probíhat několikaměsíční rehabilitace mého budoucího tchána,” říká Jana Fabiánová, která spíš než svatbou žije právě připravovanou kabaretní show.

„Obrovsky se těším. Být součástí takhle kouzelného projektu je pro každého divadelníka největším požehnáním,” uvedla s nadšením Jana, se kterou se budou na scéně pražského divadla Royal střídat kolegyně jako je Felicita Victorie Prokešová, Karolína Tothová, Eliška Machačová, Andrea Gabrišová a Kate Mátl. Se všemi Janu pojí přátelské a osobní vztahy.

„Všichni jsou mi nejbližší. Jedna z věcí, kterou na divadle miluju, je, že sbližuje lidi, jak v zákulisí, tak mezi jevištěm a hledištěm,” říká Jana Fabiánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám