Hlavní obsah
Článek

Kourtney Kardashian (44) si ani omylem nenechá líbit hejty od sledujících na sociálních sítích. Obzvlášť, když se týkají jejích ratolestí. Nejstarší sestra z klanu Kardashian-Jenner je trojnásobnou maminkou Masona (9), Penelope (7) a Reigna (4). Snímky právě nejmladšího chlapce sdílela o víkendu televizní hvězda na sociální sítí.

Na fotografiích je vidět Reign, jak zahradničí, jezdí na koni nebo na traktoru. Jedna jízlivá fanynka si však neodpustila komentář ohledně chlapcových dlouhých vlasů.

„Opravdu bys mu měla ostříhat vlasy.“ napsala pod příspěvek. Reakce Kourtney na sebe ovšem nenechala dlouho čekat. „Neměla by ses tolik strachovat o děti, které nejsou tvoje,“ odepsala své sledující. „Je to šťastný chlapec,“ doplnila ještě na synovu obranu.

Kromě zvědavé fanynky snímky zaujaly i některé celebrity. „Tohle mě činí tak šťastnou,“ rozplývala se například v komentářích modelka Bella Hadid.

Není to poprvé, co některá ze sester Kardashianových odpověděla na hejty sledujících na sociálních sítích. Na ty v minulosti reagovala i Kim, Khloé nebo Kylie Jenner. Ostatně i taková aktivita na sociálních sítích slavným sestrám přidává na publicitě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám