Hlavní obsah
Článek

Herečka Klára Issová (44) je spíš introvert. Na párty chodí, jen když se musí účastnit kvůli novým filmovým projektům, naposledy jsme ji potkali na premiéře filmu Pražské orgie. Své soukromí si střeží a ani na sociálních sítích není zrovna aktivní.

Také pokud jde o oblékání, nevyhledává modely, v nichž by ukazovala mnoho nahé kůže. Když už se svléká, tak kvůli roli. Ostatně zrovna scéna z jejího prvního filmu Indiánské léto od Saši Gedeona, kdy leží nahá ve vaně plné jablek patří ke klenotům naší kinematografie.

Klára Issová na premiéře Pražských orgií

Nyní nás ovšem herečka velmi překvapila, když na Instagramu postovala fotografii v bikinách. Je totiž úplně nadšená ze své vysněné dovolené na břehu Indického oceánu. Pózuje na pláži s bílým pískem pod kamenným útvarem ve tvaru zvířecí hlavy.

"Drbu draka pod bradou, nebo želvu, nosorožce? Co vidíte?" nechává hádat své fanoušky. Mezi odpověďmi ovšem zaznělo, že na fotografii je i kočka. A to Klára rozhodně je. Postavu v bikinách má jako dívenka.

"Od prvního momentu zamilovaná do Keni! Přešťastná, že tu můžu být. Má dovolená snů začala," připsala ještě herečka ke snímku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám