Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tonya Graves (54) nebere svůj konec v taneční soutěži StarDance jako tragédii. "Vždyť nikdo neumřel. Je to soutěž. Nejsem ráda, že odcházím, ale někdo musí," krčila rameny, když jsme ji politovali po vypadnutí. "A tancovat budu dál, když už jsem s tím v devětačtyřiceti začala," dodala.

V hodnocení poroty a hlasování diváků tanečnímu páru nepomohl ani kostým z Hvězdných válek, kdy Tonya vypadala při paso doble jako princezna Amidala včetně líčení rtů. "Asi to nestačilo. Ale mě tenhle tanec bavil a připadal mi lepší než ty předchozí, které jsme dělali. Zlepšila jsem se, ale porota je přísná," míní zpěvačka.

Další společné tancování nevylučuje ani její její taneční partner. "Uvidíme, jaké budou plány. Ale Tonička je člověk, který tančí rád a když skáče na pódiu, tak v tom vlastně nějaké taneční prvky jsou," řekl Super.cz Michal Bureš.

Zajímaly nás i zpěvaččiny dioptrické brýle. Nevzpomínáme si totiž, že by už někdo v brýlích tančil. "Jsou moje, ladily jsme k nim i kostým. Potřebuju vidět. Brýlí mám několik, dobře drží, takže tanec v nich nebyl problém," ujistila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám