Hlavní obsah
Článek

Po Miss World 2006 Taťáně Kuchařové a Miss Earth 2012 Tereze Fajksové máme další krásku, která zabodovala na světové soutěži krásy a získala korunku. Česko-Slovenská Miss Klára Vavrušková (24) se umístila na parádním třetím místě na jedné z nejprestižnějších světových soutěží krásy Miss Earth a získala titul Miss Earth Water 2019.

Že je horkou favoritkou naznačovalo už to, že se během měsíčního pobytu na Filipínách umísťovala na doprovodných soutěžích. Získala totiž také druhé místo za národní kostým a třetí místo za nejkrásnější tělo.

„Nemůžu tomu stále věřit. Byla jsem hodně nervózní a jsem moc šťastná. Byl to hodně náročný měsíc, už Top 20 jsem považovala za velký úspěch. A to že mám korunku? To je sen. Jsem šťastná, jak jsem reprezentovala Českou republiku,“ řekla Super.cz Vavrušková.

Miss Earth 2019 se stala kráska z Porto Rica Nellys Pimentel, druhá skončila Američanka Emanii Davis s titulem Miss Earth Air 2019, třetí naše Klára Vavrušková a na čtvrtém místě je Běloruska Alisa Manenok s titulem Miss Earth Fire 2019.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám