Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka, dramatička a hudebnice Natálie Kocábová (39) ve středu pokřtila svou novou publikaci. Jmenuje se Nepatrně smutná žena a jde o soubor textů, jimiž Natálie přes dva roky přispívala do časopisu Elle. Kmotrou knihy se stala herečka Vanda Hybnerová (55).

V textech Kocábová psala o životě, zklamání, bolesti, rozvodu, smutku, ale i o lásce, radostech a nových cestách a výzvách. Kniha má být „pochopením, a hlavně povzbuzením i v těch méně šťastných okamžicích našeho života“, zní v anotaci. Právě na stránkách, respektive stránce zmíněného módního časopisu autorka v jednom z textů prozradila, že je potřetí těhotná.

Na křest Kocábovou doprovodila rodina. Nechyběl otec Michael Kocáb, manžel Miloš Hoffmann, s nímž má syna Elliota, ani starší děti Vincent a Mia, které má Natálie s exmanželem Štěpánem Vránou.

Mimochodem, v den, kdy Natálie uvedla do světa svou knižní novinku, oslavil její nejstarší potomek šestnácté narozeniny. „Poslední dobou ho pořád sleduju a nerozumím, jak se z miminka stane, v podstatě přes noc, krásný muž. Jmenuje se Vincent, protože přišel a zvítězil nám všem nový život. Bez něj bych dávno byla jinde, vzhledem k tomu, jak jsem žila,“ napsala pyšná máma na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám