Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Načerpat energii a prohřát si kosti. Konec října si rozhodla Lucie Křížková (39) užít po svém. Moderátorka pořadu Sama doma zabalila kufry a s dětmi vyrazila k moři. Cílem jejich cesty se stal Egypt, kde si užívají slunění na pláži a koupání ve vlnách.

„V bazénu je studené voda. Má to jednu výhodu, jsme víc v moři. Dnes celý den. Až do soumraku, což není problém, protože v půl šestý je už tma. A je to tady taková nádhera! Hlavně pod vodou. Zatím nejkrásnější místo s podmořskou podívanou,“ napsala si Lucie na sociální síť k fotkám v plavkách.

Dvojnásobná maminka, která si užívá dovolenou i s dcerkou Lolou a synem Davidem, má skvělou figuru. Vysportované tělo předvedla dokonce na pláži, a to hned při stojce na rukou. „A nechyběla ani dovolenková gymnastika,“ napsala si někdejší Miss ČR z roku 2003. Lucie je i po dvou dětech stále ve formě a se svou ultra štíhlou figurou, by hned mohla zase na přehlídková mola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám