Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že televizní hvězda Pete Davidson (25) opravdu nezahálí a střídá slavné dámy jako ponožky. Hvězda Saturday Night Live Show proslula díky zásnubám se zpěvačkou Arianou Grande (30). Po hojně propíraném rozchodu se jako žvýkačka přilepil na výrazně starší herečku Kate Beckinsale (50).

Románek však neměl dlouhého trvání a po Kate přišla na řadu Margaret Qualley, dcera herečky Andie MacDowell, kterou mohou diváci znát například z Tarantinova Tenkrát v Hollywoodu.

I tomuto románku však odzvonilo, jak se zdá, a komik zalovil tentokrát v ještě mladších vodách. V poslední době je vídán s modelkou Kaiou Gerber (22). S dcerou Cindy Crawford obráží kavárny a cukruje při kafíčku.

Podle zdrojů Page Six jsou Pete a Kaia zatím jen přáteli. Poznali se v červnu, kdy si Davidson odbyl svůj modelingový debut během přehlídky Alexandra Wanga. Uvidíme, jestli se jejich přátelství tedy vyvine v něco víc. Případně, která slavná dáma bude další v komikově rozsáhlé sbírce.

Reklama

Další články

Načítám