Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Předvánoční shon a nervy drásající stres jsou tu. Ohrané adventní hity vyřvávající v narvaných obchodních centrech na náladě nepřidají. Stejně jako opakované, že Vánoce jsou především svátky klidu a setkávání se. Jak to vše skloubit? Jde to. V době technologických vymožeností je život v online světě užitečným pomocníkem, aspoň pro tipy na dárky, relax a jejich nákupy. A jak se z toho nezbláznit.

Mějte své vzpomínky vždy na dosah

Foto: Hyperslevy.cz
Více

Foto: Hyperslevy.cz

Komerční sdělení

Zážitky a chvíle strávené s vašimi blízkými vám nic nenahradí, ale zároveň vám je naštěstí také nikdo nevezme. Zkuste letošní advent pojmout v duchu „i cesta je cíl“ a zachyťte neopakovatelné okamžiky z předvánočního období na fotografie, které se posléze mohou stát podkladem k nepřebernému množství nejrůznějších dárků ve formě fotoproduktů. Kdo by neměl radost z pohledu na fotografie těch, koho mají rádi, ať již ve fotoknize, na velkoformátovém obrazu či dokonce v pexesu? Nebo umíte si představit, jak vaše přátelé a známé potěší pohlednice s vlastním vánočním motivem? Originalita se vždy cení. A když u toho můžete ještě ušetřit, radost se násobí. Jako například při více než šedesátiprocentní slevě na vlastnoručně vyrobenou fotoknihu ve formátu A4 s možností volby 40, 60 nebo 80 stran. Takto se navíc vyhnete přeplněným obchodům.

Odměňte své blízké masáží. Nebo klidně sebe

Foto: Hyperslevy.cz
Více

Foto: Hyperslevy.cz

Komerční sdělení

Každý si zaslouží za něco odměnit. Co může být lepší odměnou než pár chvilek věnovaných sám sobě? Co takhle na chvíli se zastavit a načerpat síly při profesionální masáži, při níž ruce hladící tělo zároveň hladí i duši? Stačí si jen vybrat, čemu dáváte přednost. Je libo thajskou masáž, relaxační balíček zahrnující masáž obličeje, hlavy, zad a šíje? Masáž aromatickou, medovou, klasickou, lávovými kameny, lymfatickou, sportovní…? Relax s rybičkami? Zatočit s celulitidou? Užít si zároveň wellness pro dva s lahví sektu a ovocem? Dopřejte si podle chuti bez výčitek svědomí – dobu strávenou na masáži vám bohatě vynahradí energie, kterou při ní načerpáte a do dalších bojů s nedostatkem času před Vánocemi se pustíte s mnohem větší vervou. Ostatně čas na ni ušetříte, pokud dárky nakoupíte z pohodlí domova. Navíc se sami přesvědčíte, jak vhodný dárek může taková procedura být. A nyní jen za polovinu, třeba padesátiminutová masáž lávovými kameny nebo masáž zad a šíje v centru Prahy.

Hýčkejte sebe i své okolí

Foto: Hyperslevy.cz
Více

Foto: Hyperslevy.cz

Komerční sdělení

Asi netřeba připomínat, že nejrůznější kosmetické procedury už dávno nejsou jen doménou dam, ale že se o svůj vzhled začínají v čím dál hojnější míře starat i pánové. Při výběru dárku pro své blízké tak můžete zabít hned několik much jednou jedinou ranou. Vždyť kdo z nás netouží být ještě alespoň o kousek krásnější a přitažlivější? A nemá-li někdo to štěstí dokonalosti vzhledu od přírody, dá se mu v současné době více či méně pomoci. Stejně tak mnohdy i původně zarytí odpůrci jakýchkoliv kosmetických zásahů s postupujícím věkem mění názor. S dárkem z portfolia zkrášlovacích a relaxačních procedur na portálu HyperSlevy.cz tak sotva šlápnete vedle a ještě můžete beze spěchu pečlivě a klidně dlouze vybírat. Nyní navíc nemusíte sahat hluboko do kapsy. Třeba vrásky můžete zlikvidovat při třicetiminutové mikrojehličkové radiofrekvenci s aplikací kyseliny hyaluronové po bezmála devadesátiprocentní slevě za necelou tisícikorunu.

Unikněte všednosti běžných dnů

Foto: Hyperslevy.cz
Více

Foto: Hyperslevy.cz

Komerční sdělení

Znáte ten pocit, kdy byste právě před Vánocemi nejraději všeho nechali a zmizeli neznámo kam? Představte si, že si pobalíte během chvilky jen to nejnutnější a vyrazíte pryč. Nezáleží na tom, zda toužíte po klidu přírody či ruchu velkoměsta, dáváte přednost jednoduššímu typu ubytování nebo zda je pro vás důležitý luxus a plný servis. HyperSlevy.cz mají od každého něco, stačí se jen rozhodnout kam a na jak dlouho a výlet či dovolená se stoprocentní zárukou spolehlivosti mohou být vaše. STOP. Konec snění. Že to nepřichází v závěru roku v úvahu? Nevadí. Nabídky v současné době mají většinou platnost až do jara roku 2020. Ty nejlepší pobyty v různých koutech České republiky si tak sobě nebo blízkým můžete nadělit pod stromeček a pak dárkem žít i několik dalších měsíců – to až se na výlet budete těšit! Jako třeba na luxus v Hotelu Lions ve středočeské obci Nesuchyně, s all inclusive a neomezeným wellness za exkluzivní cenu.

Pravý advent? Bez legendárních trhů to není ono

Foto: Hyperslevy.cz
Více

Foto: Hyperslevy.cz

Komerční sdělení

Vyrazit s HyperSlevy.cz můžete za skvělé ceny i do zahraničí. Pro začátek třeba načerpat vánoční atmosféru a dokoupit drobnosti pro blízké na těch nejvyhlášenějších evropských adventních trzích. Vydejte se k sousedům na západ do Drážďan, Norimberku, Ambergu, Königsteinu či Chemnitzu. A že zima nepřeje romantice? Naopak! Zejména pokud zamíříte do některého z center pro zamilované jako stvořeného, třeba do italských Benátek nebo noblesní Paříže. Zamířit můžete taky do Rakouska. Tam ale doporučujeme hříšníkům dávat si pozor. Všude na ně budou číhat pekelníci nejpekelnější – ikoničtí děsivě vypadající čerti Krampusáci… Zatím se prý podle našich informací vyhýbají Vídni, takže tam můžete zajet bez obav. Na Hyperslevách pořídíte například jednodenní výlet autobusem z Brna či Prahy již od 399 korun.

Další články

Načítám