Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Nováková (42) vynesla nejdražší perlový náhrdelník světa. Sama přiznala, že byla hodně nervózní. Není divu, právě tyto obří perly v přepočtu vyjdou na 36 miliónů korun. Hlídali ji bodyguardi a Sandra si nádherný šperk užívala. Šperky nosí v poslední době výjimečně.

"Byl to krásný pocit. Vzhledem k tomu, že máme velkou zahradu a trávím tam většinu volného času, tak mám neustále hlínu za nehtama. Když pak jdu ven, obléknu se jako dáma, dám se do gala, abych si připadala, že jsem žena," řekla Super.cz herečka.

Překvapivě nedostala žádný šperk od partnera ani za narození syna. "Za dítě nic nebylo. Vojta je takovej neromantickej. Možná jsem dostala nějakou vrtačku nebo něco takového. Už si nevybavuju, co to bylo," usmívá se.

Luxusní šperky si zakoupila v minulosti sama. "Nejdražší jsou asi šperky z Ameriky, které jsem si kdysi pořídila. Už dlouho se ale věnuju spíš té zahradě než šperkům," dodala s úsměvem.

Zřejmě ani snubního prstýnku se jen tak nedočká. "Neřeším to. Máme se rádi, máme rodinu, máme se dobře. A to je priorita," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám