Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět utekla za teplem. Poté, co si Alice Bendová (50) pořídila na milovaných Kanárských ostrovech byt, bez šumění moře a slunečních paprsků se neobejde. Jakmile si najde pár dnů, zabalí sebe a rodinu a vyrazí na letiště.

Zpříjemnit si rozhodla i konec října a vyrazila na ostrov Tenerife, kde si společně užijí podzimní prázdniny. Alice tráví dny s dětmi u moře, výlety, ale také opalováním na pláži. A tak se její fanoušci po menší odmlce dočkali sexy snímku v plavkách.

„Tak konečně nějakou v plavkách. Opálená ještě moc nejsem, ale hmotnost si pořád držím. Je pravda, že se občas prostě ráda přejím, ale rychle se zase vracím k tomu svému naučenému stravování,“ svěřila se Bendová a pochlubila se fotkou v bikinách.

Nutno říct, že i když herečka ještě před létem řešila pár kilogramů navíc, vypadá stále skvěle. Což si myslí také její fanoušci na sociálních sítích. „Alice, máte nádhernou postavičku, krásné plavky, sexy úsměv, kočka,“ stálo v jedné z řady obdivných zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám