Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své angažmá v seriálu Ordinace v růžové zahradě oznámila Simona Krainová (51) už v létě, na obrazovkách se objeví až nyní s novou sezónou. Hned v úvodu natáčení ji čekala milostná scéna s Pavlem Řezníčkem, ze které byla, jak přiznala, dost nervózní. „Ale pak jsem zjistila, že on je nervózní taky, a to mi přidalo na sebevědomí. A hodně jsme se u toho nasmáli,“ prozradila na kolegu.

Do seriálu Simona vstoupí jako advokátka Daniela Stárková, která bude zastupovat ženu, jež své dítě vyhodí do odpadků. A právě při vyšetřování narazí na Řezníčka. Slovo dá slovo a...

Simona Krainová bude v Ordinaci svádět Pavla Řezníčka

„Měla jsem hrůzu a respekt z hraní s Pavlem Řezníčkem a z dalších opravdu profesionálních herců, kteří jsou zvyklí na seriálovou práci. Musím říct, že mě velmi překvapil svým přístupem. Skvěle mě vedl, radil mi a současně mě respektoval. Chválil mě, což mi dodalo klid. Děkuju mu za to,“ vzkázala Krainová.

Reklama

Další články

Načítám