Hlavní obsah
Článek

Sílu sesterského dua na jednom pódiu předvedou Zuzana (45) a Soňa (50) Norisovy. Během sobotního večera se diváci oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas mohou těšit na řadu skvělých proměn. Známé herečce, která je hvězdou aktuální řady, přijde tentokrát na pomoc její sestra. Tu znají televizní diváci mimo jiné ze seriálu Policie Modrava.

A nebudou samy, hvězdné duo ještě doplní Robert Jašków, který si zábavním pořadem už také prošel, a to v minulé řadě. Soutěžící Zuzana Norisová dostala totiž za úkol představit se jako členka legendární skupiny B-52. A k tomu samozřejmě potřebovala pomocníky.

„Musím říct, že je to hodně ujeté, ale budu tam se sestrou a Bobem Jaškówem, takže se na to moc těším. Řekla bych, že to bude velká sranda. Ta písnička zní tak lehce, ale zase tak jednoduchá není. Choreografie navíc bude hodně divoká,“ prozradila Zuzana s tím, že zazpívají píseň Love Shack.

Z toho, že mohla své sestře přispěchat na pomoc, byla nadšená i Soňa Norisová. „Jsem ráda, že jsme měli takovou bláznivou písničku, bylo to výborné, a ta energie byla fantastická. Odjakživa si se Zuzkou ve všem pomáháme, proto když v minulém kole chtěla poradit, tak jsem jí samozřejmě poradila. A i pro mě je ona jeden z mála lidí, na kterého v tomto dám. Takže když máme mít například takovéto „pojašené“ vystoupení, vím, že na to je Zuzka expert. Dneska jsem si tedy zase od ní brala rady já,“ řekla Soňa Norisová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám