Hlavní obsah
Článek

Že jsou v Česku krásné ženy, je známé po celém světě. Není tedy divu, že modelingových soutěží pro mladé dívky je u nás čím dál více.

Jednou z nich je i My Model Contest, kde letos zvítězila patnáctiletá Anna Bicanová. Kromě ní se ovšem v soutěži objevila ještě další tvář, která má velkou naději na úspěch v zahraničí. Speciální cenu poroty si odnesla Nicol Kosinová, kterou si už z fotografií vybrala topmodelka Karolína Kurková (40), která pod My Agency sama působí.

Čtrnáctiletá dívka z Pardubic uspěla v konkurenci stovek dalších, které se hlásily z celé České republiky a Polska. Porotu a přední zahraniční agentury z Paříže, Milána, Londýna či Japonska zaujala nejen svou krásou a dlouhýma nohama, ale i svou průbojností a dobrou znalostí angličtiny. Ta je pro začínající modelku nezbytná.

V lednu oslaví Nicol patnáctiny a pak už se pro ni budou dojednávat kontrakty se zahraničními agenturami. Začínající modelka má už za sebou focení s předním českým fotografem Lukášem Dvořákem a na mole se prošla ve značkových modelech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám