Hlavní obsah
Článek

Zatímco některé soutěžící mohou ostrá slova porotců StarDance rozhodit, Matouš Ruml (38) je bere s klidem. Favorit soutěže se na hodnocení svých výkonů předem připravil a stresují ho méně než samotné vystoupení.

„Když jsem šel do StarDance, tak jsem se nejvíc obával svých nervů, co budou dělat na parketu. Přitom ve chvíli, kdy už to člověk má za sebou a má to odtancované, tak je najednou vystavený ještě daleko většímu stresu,“ narážel herec na moment, kdy soutěžící čekají na verdikt, kdo daný večer vypadne. „Je to jako před bitvou a je to hrozný,“ přiznal Matouš, který tančí po boku Natálie Otáhalové.

Hodnocení svých výkonů od poroty bere s úsměvem. „Od začátku jsem počítal, že ta kritika bude, protože se nepovažuji za dokonalého tanečníka a vím o svých chybách. Takže jsem si byl naprosto jistý, že si toho porota všimne, takže to přijímám,“ prozradil Matouš s tím, že problém začíná být s tím, že mají na přípravu méně času.

„Tance máme nahozené, ale samozřejmě se postupně zkracuje doba tréninku, máme na to čím dál míň času. Teď máme vlastně tři dny na přípravu, a to ještě s company. Takže to bude největší problém,“ míní Ruml.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám