Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při druhém sobotním přenosu předvedli na parketu StarDance skvělý výkon. Jakub Vágner (42) s Michaelou Novákovou dokonce cha-chu zatančili tak skvěle, že si od poroty vysloužili nejvíce hlasů a dostali se v bodování na první příčku. Několikaměsíční dril na parketu si ale vyžádal svou první daň.

A odnesla to právě půvabná Michaela. Ta se po víkendu nedostavila ze zdravotních důvodů na trénink. „Míša měla silnější virózu, na pondělním tréninku jsem byl sám, bohužel ze zdravotních důvodů nemohla,“ svěřil se Jakub s tím, že po prvotních obavách už spolu od středy zase trénují.

„Dnes jsme měli první zkoušku na zkušebně a od čtvrtka už probíhají generálky. Jsem rád, že je jí lépe a doufám, že v sobotu už přes komplikace předvedeme co nejlepší výkon a fanoušky nezklameme,“ svěřil Super.cz známý rybář, který po prvotních rozpacích přišel tanci na chuť a soutěž ho baví čím dál víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám